Antwerpen Proeft is een culinair festival dat jaarlijks in Antwerpen wordt gehouden en dat zich richt op de lokale en internationale gastronomie. Het evenement brengt de beste chefs, restaurants en producenten uit de regio samen om een unieke en heerlijke ervaring te bieden aan de bezoekers. Dit jaar gaat het festival door van donderdag 18 tot zondag 21 mei 2023.

Tijdens Antwerpen Proeft kun je genieten van een breed scala aan gerechten en dranken, variërend van verfijnde haute cuisine tot streetfood en lokale specialiteiten. Naast het eten en drinken zijn er ook diverse activiteiten en demonstraties, zoals kookworkshops, wijnproeverijen en live muziekoptredens.

Ons hotel ligt op loopafstand van het Antwerpen Proeft festivalterrein en biedt een perfecte uitvalsbasis om te genieten van dit heerlijke evenement. Na een dag vol culinaire ontdekkingen kun je ontspannen in onze comfortabele kamers en genieten van de faciliteiten die ons hotel te bieden heeft.

Antwerpen Proeft is een geweldige manier om de lokale gastronomie te ontdekken en te genieten van de levendige sfeer van Antwerpen. Bezoek de website voor meer informatie over het Antwerpen Proeft festival en boek nu uw verblijf in ons hotel tijdens dit unieke culinaire evenement.