Live is Live is een jaarlijks muziekfestival aan Middenvijver in Antwerpen dat zich richt op een breed scala aan muziekgenres, van rock tot pop, van hiphop tot elektronische dansmuziek. Het festival biedt een unieke ervaring voor muziekliefhebbers, met live optredens van nationale en internationale artiesten op meerdere podia. Naast de muziekoptredens zijn er ook tal van andere activiteiten en voorzieningen, zoals foodtrucks, bars en merchandise-stalls.

Dit jaar mogen we op 24 en 25 juni 2023 verschillende artiesten bewonderen zoals: The War on Drugs, Balthazar, Sylvie Kreusch, dEUS... Meer informatie over de artiesten vind je op de website van Live is Live Festival.

Ons hotel ligt op 20 minuten van het festivalterrein met het openbaar vervoer en biedt een perfecte uitvalsbasis om te genieten van dit muzikale evenement. Na een dag vol muziek en entertainment kun je ontspannen het hotel en nog genieten van de uitstekende ligging in centrum Antwerpen.

Het Live is Live festival is een geweldige manier om te genieten van de muziekscene van Antwerpen en om te feesten met gelijkgestemde mensen. Boek nu jouw verblijf in ons hotel tijdens dit unieke muzikale evenement.