Laat u verwennen door de verfijnde smaken van Italië in ons rooftop restaurant, Gran Duca. Voor boekingen van minimum 2 nachten die tijdens de maand november worden gemaakt bij Hyllit Hotel, kunt u genieten van een korting van 10% op de lunch in het restaurant.

Over restaurant Gran Duca

Gran Duca onderscheidt zich als een van de weinige elegante Italiaanse restaurants in Antwerpen, met een toewijding aan een verfijnde mediterrane culinaire ervaring. Geprezen door verschillende culinaire critici als een van de beste Italiaanse restaurants in Antwerpen, biedt Gran Duca een onvergetelijke gastronomische ervaring.

Gelegen op de bovenste verdieping van het prestigieuze Hyllit Hotel, biedt restaurant Gran Duca u een panoramisch uitzicht op de skyline van Antwerpen. Het restaurant serveert moderne Italiaanse gerechten met een ruime keuze aan klassieke pastagerechten, risotto's, verse kreeft en ossobuco.

Ontdek restaurant Gran Duca: https://www.granduca.be/ 

Voorwaarden en bepalingen

Gasten van het Hyllit Hotel kunnen een korting van 10% krijgen op het à la carte menu in ons Italiaanse rooftop restaurant, Gran Duca, gedurende de maand november, onder de volgende voorwaarden:

Hyllit Hotel boekingen:
De 10% korting op de lunch bij Gran Duca is geldig voor hotelreserveringen gemaakt tussen 6 november en 23 november, specifiek binnen of overlappend met minstens 2 nachten binnen de volgende tijdsperioden:

  • 6 november tot 9 november
  • 13 november tot 16 november
  • 20 november tot 23 november

Restaurant Gran Duca:
De 10% korting is geldig tijdens de lunch van maandag t.e.m. vrijdag gedurende de volgende periodes:

  • 6 november tot 10 november
  • 13 november tot 17 november
  • 20 november tot 24 november

Uitsluitingen:
De korting is alleen van toepassing op gerechten van het à la carte menu; dranken zijn niet inbegrepen.

Promotiecode:
Gebruik de promotiecode "GRANDUCA23" bij het maken van uw reservering om de korting te activeren.

Voucher:
U ontvangt uw -10% voucher bij het inchecken in het Hyllit Hotel en u kunt deze meenemen naar het restaurant.