Jazz Middelheim is een jaarlijks terugkerend jazzfestival in het Park Den Brandt in Antwerpen. Het festival heeft een rijke geschiedenis en is een van de oudste jazzfestivals van Europa. Het festival begon in 1969 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de belangrijkste jazzfestivals in België. Dit jaar zal het festival zich plaatsvinden van 12 tot 15 augustus 2023.

Jazz Middelheim is een vierdaags evenement dat elk jaar in augustus plaatsvindt en internationale topartiesten uit de jazzwereld trekt. Het festival biedt een breed scala aan jazzstijlen, van traditionele jazz tot hedendaagse experimentele jazz. Naast optredens van bekende jazzmuzikanten, biedt Jazz Middelheim ook een platform voor opkomende talenten in de jazzscene.

Het festival heeft een unieke sfeer die wordt gecreëerd door de prachtige locatie in Park Den Brandt. Het park biedt een prachtige omgeving om te genieten van de muziek, omringd door bomen en groen. Naast de muziekoptredens biedt het festival ook een uitgebreide selectie aan eten en drinken, waaronder diverse foodtrucks die heerlijke gerechten en drankjes serveren.

Jazz Middelheim is meer dan alleen een muziekfestival. Het is een culturele ervaring die mensen van verschillende leeftijden en achtergronden samenbrengt. Het festival biedt een platform voor muziekliefhebbers om samen te komen en te genieten van de unieke sfeer en de beste jazzmuziek ter wereld.