Tomorrowland is een wereldberoemd elektronisch muziekfestival dat jaarlijks plaatsvindt in Boom, vlakbij Antwerpen. Het festival is uitgegroeid tot een van de grootste muziekfestivals ter wereld en trekt elk jaar tienduizenden mensen uit verschillende landen aan. Het festival staat bekend om zijn adembenemende podia, vuurwerkshows en de meest prominente namen in de elektronische muziekindustrie.

Het festivalterrein is ontworpen als een sprookjesachtige wereld vol kleurrijke decoraties, en biedt talloze activiteiten naast de muziekoptredens, zoals kunstinstallaties, pretparkattracties en gastronomische lekkernijen.

Tomorrowland is meer dan alleen een muziekfestival - het is een totaalbeleving die mensen van over de hele wereld samenbrengt. Het festival creëert een gemeenschap van muziekliefhebbers die één worden in de feestelijke sfeer van het evenement.

Dit jaar zal Tomorrowland plaatsvinden op twee opeenvolgende weekends van 21 tot 23 juli en van 28 tot 30 juli 2023. De line-up van het festival wordt elk jaar zorgvuldig samengesteld met de beste artiesten in de elektronische muziekindustrie.

Mis deze unieke ervaring niet en boek nu uw kamer in het Hyllit Hotel. Het festival is makkelijk te bereiken met de trein vanuit het hotel.