Ontdek de belangrijkste luchthaven van Antwerpen: Antwerp International Airport. De luchthaven ligt in Deurne, op slechts 6 km afstand van het stadscentrum, en is gemakkelijk bereikbaar per auto, bus of trein. Als een van de op drie na grootste luchthavens van België biedt Antwerp International Airport een uitgebreide reeks bestemmingen, waaronder populaire Europese en Noord-Afrikaanse steden zoals Londen, Barcelona, Milaan en Tunis. Daarnaast is de luchthaven ook een topkeuze voor zakelijke reizigers en privéjets.

Voor passagiers biedt de luchthaven van Antwerpen een scala aan faciliteiten, zoals restaurants, winkels en een wisselkantoor. En met gratis wifi in het hele gebouw kunt u online blijven terwijl u op uw vlucht wacht.

Als u in het Hyllit Hotel verblijft en via Antwerp International Airport reist, kunt u bij onze receptie terecht voor gedetailleerde informatie over vluchtschema's en vervoer van en naar de luchthaven. Boek uw verblijf bij ons en maak uw reis naar Antwerpen zo comfortabel mogelijk.